Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 mei gevierd met feestelijke opening

Nieuwe locatie boerderijwinkel biedt vijf keer zoveel ruimte

Tholen – Op 12 mei is Boerderijwinkel Elsbroekerwei verhuisd naar de stal van boerderij Helena’s Hoeve in Hillegom. Dit werd gevierd met een officiële opening. "De nieuwe winkel is vijf keer zo groot en biedt een ruim assortiment aan biologische -, natuur- en streekproducten. De opening van de winkel was een succes en er zijn ruim 200 klanten geweest die dag. Ook de week na de opening wisten de klanten de winkel te vinden. Er waren veel nieuwe klanten die verrast reageerden op het ruime voornamelijk biologische assortiment", zo vertellen de eigenaren Johan en Anita Verschoor.



In 2012 ging de boerderijwinkel van start en was tot nu toe twee dagen per week geopend. "Nu we intrek hebben genomen in de stal, is niet alleen de winkel en dus het assortiment een stuk groter, maar zijn we ook vijf dagen per week geopend. Dit betekent ook dat we een breder assortiment aan onze klanten kunnen aanbieden. Zo bieden we bij Elsbroekerwei een uitgebreid biologisch assortiment van groenten en groentenpakketten van Kievit, appels, peren, seizoensgroenten, vruchtensappen, noten en zuidvruchten. Het biologisch assortiment wordt verder aangevuld met: biologische kip (polderhoen), biologische Wilde Weidekaas, biologische geitenkaas van Van Dorp en dagelijks wordt in de winkel vers biologisch brood van Zonnemaire afgebakken”, aldus het eigenaarskoppel.



Tijdens de officiële opening reed Gijs Verschoor (het zoontje van Johan en Anita) door het papieren lintje om de winkel te openen. "Dit was een mooi moment. Later op de dag kwam ook de burgemeester nog een kijkje nemen. We hebben de dag afgesloten met een lekkere BBQ voor het personeel."



Boerderijwinkel Elsbroekerwei is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00-16.00 uur.

Voor meer informatie:
Johan en Anita Verschoor
Elsbroekerwei
Leidsestraat 189
2182 DM Hillegom
info@elsbroekerwei.nl
www.elsbroekerwei.nl