Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject

Biologische bakkerij, lunchroom en opleidingscentrum Driekant in Zutphen was onlangs te zien in het RTL7-programma Greenproject. De bakkerij met winkel en lunchcafé is EKO-gecertificeerd en dat was dan ook het onderwerp van het item. Ellen Oomen gaf in het item namens Stichting EKO-keurmerk meer uitleg over wat het keurmerk precies inhoudt. Ze gaf aan dat de ondernemers in de basis allemaal biologisch zijn, maar extra stappen zetten op het gebied van duurzaamheid. Volgens Ellen is het heel bijzonder dat Driekant voor zowel de horeca als de winkel het EKO-keurmerk heeft. Vervolgens kwam ondernemer Marijn Smit van Driekant aan het woord. Hij vertelde onder meer welke duurzame investeringen ze doen.


André Brouwer van de Stichting EKO-keurmerk (links) overhandigde in 2016 het EKO-keurmerk Horeca Goud 100% aan Piet en Marijn Smit.

Klik hier om het programma te bekijken.

Voor meer informatie: www.driekant.nl en www.eko-keurmerk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.