Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
Biologische bakkerij, lunchroom en opleidingscentrum Driekant in Zutphen was onlangs te zien in het RTL7-programma Greenproject. De bakkerij met winkel en lunchcafé is EKO-gecertificeerd en dat was dan ook het onderwerp van het item. Ellen Oomen gaf in het item namens Stichting EKO-keurmerk meer uitleg over wat het keurmerk precies inhoudt. Ze gaf aan dat de ondernemers in de basis allemaal biologisch zijn, maar extra stappen zetten op het gebied van duurzaamheid. Volgens Ellen is het heel bijzonder dat Driekant voor zowel de horeca als de winkel het EKO-keurmerk heeft. Vervolgens kwam ondernemer Marijn Smit van Driekant aan het woord. Hij vertelde onder meer welke duurzame investeringen ze doen.
André Brouwer van de Stichting EKO-keurmerk (links) overhandigde in 2016 het EKO-keurmerk Horeca Goud 100% aan Piet en Marijn Smit.