Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische veganistische fastfood maaltijden

"Wij bieden grote diversiteit dankzij internationale recepten"

Tholen - LunchVegaz is een klein Duits familiebedrijf dat staat voor gastronomisch, biologisch en veganistisch gemaksvoedsel van hoge kwaliteit. "Wij bieden gezond kant-en-klaar voedsel met een hoge voedingswaarde", zo begint Daniel Heinrich "Onze missie is om onszelf te onderscheiden van de typische fastfood markt. Zo bieden wij een grote diversiteit aan producten dankzij internationale recepten en toch gebalanceerde voeding voor iedereen, die een snelle hap wil, gemakkelijke toegang tot veganistische voeding en dit allemaal met de beste ingrediënten en behoud van de maximale hoeveelheid aan natuurlijke voedingsstoffen. Op dit moment zijn er acht internationale, plantaardige hoofdgerechten om uit te kiezen en nog 22 nieuwe variaties binnenkort beschikbaar", vertelt Daniel.


Foto: Govinda Thaler en Daniel Heinrich. Tijdens de Biobeurs in Zwollen lieten ze de bezoekers kennis maken met de Thai Curry en Chili sin Carne (veganistisch). "We ontvangen positieve reacties op de gerechten", aldus Daniel.

Waarom gezond?

Bij LunchVegaz worden uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten en verse groenten gebruikt. "Conserveermiddelen of smaakversterkers zijn bij ons verboden terrein. We hebben onze maaltijden zorgvuldig samengesteld om een optimaal spectrum van essentiële voedingsstoffen te bieden om een ieders gezondheid en energie te verbeteren. Het voedsel wordt gekookt op een zachte manier en verpakt onder vacuüm. Op deze manier blijven vitamines en voedingsstoffen behouden. We onthouden ons ook bewust van pasteurisatie: onze producten hebben desalniettemin een houdbaarheid van ongeveer 25 dagen wanneer ze continu worden gekoeld. We zijn ervan overtuigd: smakelijk en gevarieerd veganistisch eten is voor iedereen nuttig", vervolgt Daniel.

De LunchVegaz-automaat

Het is geen geheim dat veganisten een beperkte variëteit hebben en dat buiten de deur eten vaak een uitdaging is. "Wij bieden u een bredere waaier aan mogelijkheden met de LunchVegaz-automaat. Deze kan geplaatst worden op een openbare toegankelijke plaats (bijvoorbeeld op een station) of in een bedrijfsgebouw. Deze automaat bevat maximaal 30 verschillende veganistische maaltijden, die perfect zijn voor een uitgebalanceerd dieet. Smoothies, snacks, soepen en zoetigheden kunnen ook in het assortiment worden opgenomen om het een zorgeloos allround pakket te maken. Nog een leuk detail is dat de automaten worden geleverd in een stijlvolle houden of bamboe bekleding", zo eindigt Daniel.

Voor meer informatie:
Daniel Heinrich
LunchVegaz
Kopenhagener Str. 34
13407 Berlin - Deutschland
0049 30 22 18 22 000
info@lunchvegaz.de
www.lunchvegaz.de