Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ewald Engelen: "De bio-sector moet naar Den Haag"

Fotoreportage: eindejaarseditie BioBorrel

Tholen - De eindejaarseditie van de BioBorrel kon gisterenavond (19 december) op veel belangstelling rekenen. Initiatiefnemers Eymert van Manen en Thomas van Hasselt openden de avond. "We zijn overweldigd door het aantal aanmeldingen", aldus Thomas in zijn welkomstwoord. Dit was de vierde editie van de BioBorrel van dit jaar in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. "Dit jaar was een soort experiment om te kijken hoeveel interesse er is en welke invulling we het beste kunnen geven aan zo’n avond." Biojournaal maakt een uitgebreide fotoreportage, klik hier om die te bekijken.


Eymert en Thomas openen de avond.

De spreker van de avond was Ewald Engelen, hoogleraar financiële geografie aan de UvA. Hij riep de biologische sector op tot actie. Hij complimenteerde de aanwezigen met het groeiende marktaandeel van biologisch in Nederland. "Maar daarmee zijn we er nog niet. Willen we veranderingen doorzetten, dan moeten we naar Den Haag", zo maakte Ewald duidelijk. Na zijn presentatie was er nog ruimte voor vragen en opmerkingen. Binnenkort verschijnt in Biojournaal een uitgebreid verslag van de presentatie van Ewald Engelen.

Aansluitend werd met de aanwezigen de verdere richting van de BioBorrel in 2018 besproken. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel en diner voor degenen die zich hiervoor hadden aangemeld.Bekijk hier de fotoreportage van deze avond.

Voor meer informatie: www.debioborrel.nl