DeOnlineDrogist.nl zet in op biologisch assortiment

Nu 2018 met rasse schreden nadert, blikt webwinkel DeOnlineDrogist.nl terug op 2017 en kijkt ze vooruit naar de toekomst. "De verkoop van biologische producten is bij ons het afgelopen jaar enorm gestegen", zegt Wouter Bruin, algemeen directeur van DeOnlineDrogist.nl. "We bereiken de bewuste consument steeds beter, meer en vaker."

Bewust leven en kiezen is allang geen hype meer, maar een trend die zich steeds verder in de Nederlandse maatschappij wortelt, aldus Bruin. "Als online drogisterij vinden wij het dan ook ontzettend belangrijk om onze klanten hierin van dienst te zijn. Een uitgebreid assortiment biologische producten hoort daarbij." Inmiddels is zo'n 10 procent van het volledige aanbod (à 40.000 producten) op DeOnlineDrogist.nl van biologische oorsprong. 

De uitbreiding van het biologische assortiment is een doelbewuste keuze geweest. Bruin: "Uiteraard om de klant te voorzien in deze behoefte. Maar ook om onszelf te onderscheiden van andere winkels en webshops." Niet alleen biologische voedsel, maar ook cosmetica en voedingssupplementen horen hierbij. "Met de meer algemeen verkrijgbare merken kan DeOnlineDrogist.nl minder het verschil maken. Die producten zijn relatief sterk prijs gebonden en van minder meerwaarde voor DeOnlineDrogist.nl", licht Bruin toe. "Onze meerwaarde voor de klant bestaat voornamelijk uit het bieden van kwaliteit, service en advies. De biologische categorie biedt deze ruimte en sluit hier perfect bij aan."

DeOnlineDrogist.nl ziet de markt in biologische product groeien en daarmee de categorie. Waar dit soort producten voorheen een subonderdeel van een gamma was, is het nu een eigen categorie met een volledige waarde. "Hier gaan we in 2018 nog meer op in zetten. We willen klanten nog beter kunnen wijzen op de keuze voor biologische producten (door bijvoorbeeld de productnavigatie hierin aan te passen) en het assortiment blijven uitbreiden", besluit Bruin.

Voor meer informatie: www.deonlinedrogist.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.