Bar Kantoor opent 13 april de deuren in het monumentale pand aan de centrumkant van de Westergasfabriek in Amsterdam. De menukaart brengt variatie in het huidige aanbod op het terrein van de Westergasfabriek en bestaat uit biologische gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van gefermenteerde groenten. Het wordt een all-day restaurant met de nodige kantoorhumor waarbij er een grote rol weggelegd zal zijn voor de bar, met funky cocktails en een gevarieerde en spannende programmering.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Biologische fruitleverancier zet nieuwe standaard in bedrijfscatering
-
Vestiging van Anne&Max in Tilburg krijgt nieuw gezicht
-
“Ik bouwde mijn catering bedrijf op vanuit mijn liefde voor biologische voeding”
-
Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming
-
Anne&Max opent tweede vestiging in Eindhoven
-
Anne&Max maakt 12.000 schoolmaaltijden mogelijk
-
Amsterdamse restaurants serveren biologisch tijdens Bio-diversiteitsweken
-
"Biologische producten passen binnen een biodiversiteitsvriendelijke keuken"
-
AI-zoekoplossing voor foodprofessionals
-
Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk