Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certificaatuitreiking opleiding Barstensvol Leven!

Op 9 december ontvingen de studenten van de opleiding Barstensvol Leven! hun certificaat. Na vier seizoenen en 20 zaterdagen samenwerken onder leiding van Petra Essink en vele andere docenten, kijken de studenten terug op een diepgaande kennismaking met de biodynamische landbouw en de vitale voeding die deze landbouwvorm voortbrengt. Landgoed Kraaybeekerhof en de vier seizoenen vormen een levend decor gedurende het jaar. 


Op de foto een deel van de groep. 

Kennismaken met BD betekent ook je openstellen voor de wereld om je heen. Een opleidingsjaar Barstensvol Leven! staat niet alleen maar voor kennisoverdracht, maar ook voor persoonlijke groei. 

Deze studenten trekken ge├»nspireerd verder. Kraaybeekerhof Academie hoopt dat zij op hun beurt anderen ook weer weten te inspireren. Alleen de BD-landbouw verzorgt en bewaart de kracht van de aarde voor nu, en straks, stelt de opleidingsinstantie. 

Op 31 januari 2018 start de opleiding Barstensvol Leven! opnieuw. De volgende informatiebijeenkomst is op 12 januari. Kraaybeekerhof Academie is ook aanwezig op de Biobeurs (DEMETER-plein), welke op 17 en 18 januari 2018 plaatsvindt.Bekijk hier een video waarin een van de studenten aan de Kraaybeekerhof Academie vertelt waarom zij voor deze opleiding koos. 
Publicatiedatum: