Volledige focus op biologische zaden, natuurmengsels en contractteelt

Zaadhandel Neutkens stoot gangbare landbouwactiviteiten af

Zaadhandel Neutkens neemt een belangrijke strategische beslissing door haar activiteiten te splitsen. Continuïteit voor de ruwvoerteelt in de reguliere landbouw en een duidelijke stap naar een groeiende markt van biologische teelten, sport, natuur, recreatie en contractteelt in aardappelen met bijbehorende pootgoedhandel.

Gangbare ruwvoerteelt

De activiteiten van Neutkens in de gangbare landbouw worden voortgezet door VisscherHolland, een ruwvoerspecialist met internationale allure. De landbouwadviseurs van Neutkens blijven het vertrouwde gezicht bij hun relaties in veehouderij en loonwerk.

Biologische landbouw

Een specifieke markt vraagt om een gerichte en professionele aanpak. Dat is voor Neutkens de reden om nog meer de nadruk te leggen op het adviseren van biologische telers en het leveren van een uniek assortiment bio-zaaizaden. Deze markt groeit sterk en Neutkens gaat de uitdaging graag aan om daar haar steentje aan bij te dragen, of te wel: samen zaaien, samen groeien.

Natuurmengsels en contractteelt

Ook natuurmengsels en andere zaaizaden in de sport-, natuur- en recreatiebranche vergen specifieke kennis. Door het opsplitsen van de bedrijfsactiviteiten krijgen deze segmenten extra aandacht van het team binnen Neutkens. De activiteiten rond de aardappelteelt, pootgoedhandel en contractteelt van fritesaardappelen, worden actief voortgezet met de nodige gedrevenheid.

Bron: Neutkens

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.