"Jacqueline Poppe: "Nog steeds bedrijven een plekje aan het geven"

BIOFACH uitgebreid met 2 nieuwe hallen

Tholen - De BIOFACH 2018 is – ondanks het toevoegen van de 2 extra beurshallen – weer volledig uitverkocht. Het aantal Nederlandse exposanten op de beurs komt wederom boven de 100 uit. Met de extra hallen 4A en 8 worden er voor de komende editie (14-17 februari 2018) in totaal negen hallen ingezet voor de BIOFACH. De Nederlandse bedrijven zijn over alle hallen verspreid, waarbij hal 5 ook dit jaar weer het 'Holland Area' huisvest. Eén Nederlandse exposant zal in hal 4A terug te vinden zijn (Berrico Food Company) en meerdere Nederlanders staan in hal 8. "Het is weer een hele puzzel. We zijn nog steeds op zoek naar posities om de bedrijven van de wachtlijst een stand aan te bieden, maar het merendeel ligt inmiddels vast", geeft Jacqueline Poppe aan. Jacqueline is namens Beech Business Promotion al heel wat jaren de contactpersoon voor de Nederlandse exposanten van de NürnbergMesse.

Ze omschrijft hal 8 als een zeer interessante hal. "Deze hal ligt tussen twee Duitse hallen in. Daar komt altijd veel publiek op af. Ook staat de noviteitenstand dit keer in deze hal." Er staan ook nog steeds de nodige Nederlanders in hal 7. Dit gaat niet zonder slag of stoot, meent Jacqueline. "Van oudsher is dit de 'Duitse hal' en als de Duitse partijen meer ruimte nodig hebben, moeten de internationale bedrijven helaas wijken. Maar met hal 8 hebben we een heel mooi alternatief gevonden en we verwachten dat onze Nederlandse deelnemers daar zeker hun voordeel kunnen halen. Uiteindelijk willen we natuurlijk voor alle deelnemers het beste rendement bieden."


Jacqueline (rechts) tijdens een eerdere editie van de BIOFACH.

Het Holland Paviljoen in hal 5 zal dit keer iets groter zijn dan tijdens de vorige editie van de beurs. "Vorig jaar stond het Deense paviljoen een beetje in de weg voor het Holland Paviljoen. Dat hebben we na vele discussies dit jaar kunnen voorkomen, daar ben ik heel blij mee."

Wereldwijd meer belangstelling

Jacqueline geeft aan dat de belangstelling niet alleen vanuit Nederland groeiende is. "De organisatie van de BIOFACH krijgt wereldwijd heel veel aanvragen. De vraag is nu eigenlijk hoe lang we door kunnen gaan met het vergroten van de beursoppervlakte. We moeten er voor waken dat bezoekers zich niet te veel gaan verspreiden." Ze kijkt in ieder geval weer uit naar de komende editie. "Ik heb er zin in en ben benieuwd hoe de Nederlandse stands er uit komen te zien."

Een tip: bedrijven die op de BIOFACH 2019 willen staan, kunnen zich beter nu al melden bij Jacqueline. "We weten nog niet welke hallen in 2019 worden ingezet, maar het is wel al zeker dat het weer dringen wordt."

Voor meer informatie: jacqueline@beechbp.nl en www.biofach.de

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.