Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Amber Albarda: "Dit segment zit enorm in de lift"

Better Health Event vult ook grotere hal

Tholen - De derde editie van het Better Health Event was de grootste tot nu toe. De beurs werd het afgelopen weekend (25 en 26 november) in de RAI Amsterdam gehouden. Waar in 2016 nog 60 exposanten op het evenement stonden, kwam dit aantal nu op 94 te staan. Hiertoe behoren ook veel bio-georiënteerde bedrijven. Amber Albarda, oprichter van het Better Health Event, vertelt dat de beursoppervlakte verdubbeld is. "De eerste twee edities werden in het Amtrium, het duurzame gebouw van de RAI Amsterdam, gehouden. Dit keer hadden we de Elicium hal tot onze beschikking. Als organisator was ik daardoor van tevoren best nerveus. Krijgen we het vol? Komen er genoeg mensen? Dat is zeker gelukt."


In het midden van de hal waren ook wat kraampjes ingericht.

Het Better Health Event richt zich op natuurlijke gezondheid. Ook op de beursvloer was te merken dat de aandacht hiervoor toeneemt. Amber: "We merken echt dat dit segment enorm in de lift zit. De bezoekers zoeken tijdens het Better Health Event naar producten, diensten en innovaties die hun eigen welzijn ten goede komen. En de exposanten treffen op hun beurt hier de juiste doelgroep. Daardoor was iedereen onverdeeld enthousiast."Ze verwacht dat er de komende jaren wat verschuivingen in 'beursland' plaats gaan vinden. "Er zijn heel veel evenementen die deze doelgroep aanspreken, maar als bedrijf kan je je geld maar één keer uitgeven. Daardoor moeten zij kiezen. Voor ons was het dus de vraag of deze beurs voldoende bestaansrecht heeft en na deze succesvolle editie zijn we daar nu echt van overtuigd."


Ook voor de verschillende lezingen was veel belangstelling.

Amber heeft diverse boeken over de rol van voeding op onze gezondheid geschreven. Ook geeft ze regelmatig workshops over voeding en gezondheid, evenals lezingen voor bedrijven. Niet voor niets konden bezoekers van het Better Health Event dan ook allerlei lezingen bijwonen van onder meer Richard de Leth, Rineke Dijkinga en Ralph Moorman. Zelf gaf ze ook lezingen tijdens de beurs. Hierin schonk ze zoals altijd aandacht aan de belangrijke rol van de consument. "Ik sluit mijn lezingen altijd af door aan te geven dat zij niet moeten vergeten dat zij iedere dag stemmen met hun portemonnee. Zij moeten weten welke fantastische producten er ook zijn en hoe ze deze aan kunnen schaffen. Door hierin verstandige en goede keuzes te maken, kunnen ze heel veel invloed uitoefenen."

Voor meer informatie:

Amber Albarda
Better Events
amber@better-events.nl
www.better-events.nl