"Bio-producten tegen voordelige inkoopprijzen aanbieden"

Biofruit, een bedrijf uit het Duitse Düren, was een van de exposanten op de Anuga. De beurs legde dit jaar de nadruk op bio-levensmiddelen, gezonde en duurzame voeding evenals een nieuw consumentenbewustzijn. "Met ons aanbod passen we goed bij de trend", zegt Biofruit-directeur Dirk Salentin. Biofruit is gespecialiseerd in de verkoop van biologische groenten en fruit.


Foto: Biofruit

"Door een netwerk van handelspartners en producenten, persoonlijke contacten met de telers en een eigen productie, kan Biofruit goede producten tegen voordelige inkoopprijzen aanbieden. Wij houden volledig en streng toezicht op de gehele keten. Maar dat is niet alles. We zien het ook als onze plicht om voorlichting te geven over gezonde voeding en in het algemeen over de voordelen van biologische producten te informeren", aldus Dirk, die vele jaren lang in de levensmiddelenhandel actief was en daardoor de vragen en eisen van de consument precies kent. Daarom heeft Biofruit samen met bestsellerauteur en voedingsdeskundige Susanne Wendel ook dit jaar een nieuwe oplage van het boek 'Richtig essen im Job' (Op de juiste wijze eten op het werk) uitgegeven. Het boek werd in samenwerking met de Biofruit-deskundigen uitgebreid en aangevuld en is nu exclusief in een Biofruit-editie in de webshop van het bedrijf.

Gezonde voeding op het werk

Biofruit gaat binnenkort ook een campagne beginnen over gezonde voeding op het werk. Met circa veertig makkelijk uitvoerbare voedingstips voor het stressvolle dagelijkse beroepsleven wil het bedrijf laten zien hoe makkelijk het kan zijn om gezond en evenwichtig te eten. De campagne zal op Facebook plaatsvinden op de Biofruit-fanpagina. "We willen mensen van alle leeftijden bereiken die door hun werk vaak geen tijd hebben om veel tijd te investeren in de bereiding van een maaltijd. We zullen iedere week een praktische tip geven", belooft Dirk Salentin. De campagne gaat op 4 december van start.

www.biofruit.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.