Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Gepresenteerd door een chef-kok
Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
Jeroen van Deursen, chef-kok van EKO-restaurant Koetshuis Rhederoord, komt verschillende proeverijen verzorgen op het Foodplein van de Bio-beurs op 17 en 18 januari 2018. Twee dagen lang zal Jeroen in sessies van ongeveer 30-45 minuten de bezoekers van de beurs culinair verrassen met allerlei heerlijke gerechtjes bereid met biologische producten.
Restaurant Koetshuis Rhederoord
Restaurant Koetshuis Rhederoord is te vinden op het prachtige Landgoed Rhederoord in het dorpje De Steeg, vlakbij Arnhem. Het restaurant werkt met bijzondere producten: zoveel mogelijk biologisch en het liefst wat de streek en het seizoen te bieden hebben. Op die manier draagt het restaurant bij aan het creƫren van een pesticidevrije wereld en aan het terugbrengen van de CO2-emissies die ontstaan door transport. "We proberen producten voor zich te laten spreken, zodat ze echt tot hun recht komen", zegt Jeroen van Deursen.
Jeroen van Deursen. Foto: Jan Peter Fiering.
Boek een proeverij
De Bio-beurs biedt zijn standhouders de mogelijkheid een proeverij, bereid door Jeroen van Deursen, te boeken. Zo brengt u uw product op een unieke manier onder de aandacht van de beursbezoekers. De proeverij wordt opgenomen in het programma van het Foodplein.
Interesse?
Heeft u interesse in een proeverij verzorgd door chef-kok Jeroen van Deursen? Neem een kijkje op de website van de Bio-beurs of neem contact op met [email protected].