Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichten vereniging Bio NH en actieplan staan op de agenda

Bijeenkomst voor Noord-Hollandse bio-ondernemers: 14 december

Op 14 december aanstaande is er een bijeenkomst voor alle biologische ondernemers in Noord-Holland. Op de agenda staan twee belangrijke onderwerpen; de oprichting van vereniging Bio NH en het actieplan 'Biologische landbouw en voeding in NH'. 

De afgelopen weken is een aantal enthousiaste ondernemers om de tafel gegaan en is gesproken over de waarde van een georganiseerde samenwerking binnen de biologische sector in Noord-Holland. Aanleiding was een idee van een aantal ondernemers voor een actieplan om zo de biologische landbouw en voeding in Noord-Holland te stimuleren. Al pratende kwamen de ondernemers tot de conclusie dat een belangenvereniging voor bio NH belangrijk is om kansen te pakken en te creƫren voor de sector. Het bestuur in oprichting organiseert daarom een avond om het belang van een Noord-Hollandse bio-vereniging met alle ondernemers te bespreken.

Tevens is er een lezing van Ronald van Marlen, directeur stichting EKO-keurmerk. En zullen de ondernemers worden gevraagd om het actieplan mee in te vullen.

De bijeenkomst begint om 20:00 uur en vindt plaats bij het bedrijf Natuurlijk Genoegen in Driehuizen.

Deze week zullen de ondernemers in Noord-Holland een uitnodiging voor deze avond ontvangen.

Voor meer informatie kan men terecht bij de voorlopige contactpersonen Rosemarie Slobbe (06-55171116) en Colja Corts (06-13195012).
Publicatiedatum: