25 & 30 november bij De Grote Verleiding:

Winterse sferen bij inspiratiemiddag en zuurkoolworkshop

Inspiratie opdoen voor biologische lekkernijen en voor het kerstdiner? Tijdens het Winter en Kerst inspiratie Event op zaterdag 25 november geeft De Grote Verleiding, Zeelands grootste en avontuurlijkste, biologische webwinkel en bezorgdienst, tips over bordopmaak, menusuggesties, wijn- en spijscombinaties en de kaasplank, ideeën voor een borrelplank. Daarbij laat de Grote Verleiding haar winter- en seizoensproducten van eigen erf ook zien. Het event op de Hogenakkerweg 25 te Kruiningen begint om 13:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Graag vooraf aanmelden via klantenservice@degroteverleiding.nl.

Zuurkoolworkshop

Op donderdag 30 november geeft De Grote Verleiding in samenwerking met Velt voor de derde keer een zuurkoolworkshop. Van 19:00 tot 22:00 uur krijg je uitleg over het proces van zuurkool maken. Na het theoretische deel zal men samen zuurkool maken om na afloop mee naar huis te nemen in een speciale zuurkoolpot. De kosten voor de workshop bedragen 70 euro voor klanten van DGV en leden van Velt en 73,50 euro voor anderen. De prijs is inclusief een 5 liter handgebakken zuurkoolpot met verzwaringsstenen en waterslot, koolschaaf, alle ingrediënten, koffie/thee en een afsluitend drankje en hapje. Opgeven door de mailen naar klantenservice@degroteverleiding.nl.

Voor meer informatie: www.degroteverleiding.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.