De Meesters van De Halm hebben de laatste jaren een stevige groei doorgemaakt. Deze groei zorgt er voor dat er dit jaar op meerdere fronten een flinke professionaliteitsslag is gemaakt. Zo zijn de 'Meesters van De Halm'-verpakkingen tegenwoordig 100% composteerbaar; de lege verpakkingen kunnen direct de groenbak in. Dit past volledig in het duurzaamheidsplan wat De Halm nastreeft.
 
Daarnaast zijn er een extra kwaliteitsmanager en een productontwikkelaar aangetrokken om de groei van de komende jaren aan te blijven kunnen. Naast deze extra mankracht hebben ze nu ook een accountmanager binnen de gelederen in de persoon van Youri van der Heijden. Youri: "De Halm was al een bekende van mij via mijn vorige werkgever en het onderlinge contact is altijd heel goed geweest. Toen er een vacature op de Facebookpagina van De Halm verscheen, was het bijna vanzelfsprekend voor me om te reageren. Na enkele gesprekken waren we er al snel uit en kon ik 1 november 2017 beginnen." Youri zal zich binnen De Halm samen met mede-eigenaar René van der Locht bezighouden met verkoop: het intensiveren van klantcontacten, het veroveren van nieuwe markten en de mogelijkheden van export naar het buitenland bekijken.


Youri van der Heijden, met achter hem allerlei De Halm-producten.
 

Belevingsruimte

Eind 2017 is ook de nieuwe 'belevingsruimte' klaar, geeft Youri aan. "Een inspirerende ruimte waar klanten en prospects ontvangen kunnen worden, en waar presentaties kunnen worden gegeven. Rondleidingen door de fabriek mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken, evenals diverse culinaire hoogstandjes gemaakt met producten uit het eigen assortiment."
 
Voor meer informatie:
 
Youri van der Heijden
Meesters van De Halm
De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk-Dinther
T: 0413-293090
M: 06-29296712
youri@dehalm.nl
www.meestersvandehalm.nl