BioBandits is op woensdag 15 november uitgeroepen tot één van de winnaars van de PETA Vegan Food Awards 2017. BioBandits wint deze prijs voor de beste vegan mayonaise. Met het product Egg Free Mayo biedt BioBandits een lekker romige mayonaise geschikt voor veganisten. "Met dit product bieden wij niet alleen een biologisch, maar ook een vegan alternatief voor reguliere mayonaise. Daarmee bedienen we een specifieke, maar groeiende markt. De consument is zich meer en meer bewust van wat hij of zij eet en durft daarin ook keuzes te maken, zoals een dag zonder vlees of juist helemaal geen dierlijke producten te gebruiken. De Egg Free Mayo is dan een prima keuze", vertelt Hans de Boer.

Hij geeft aan dat het winnen van deze award voor BioBandits een aanmoediging is om door te gaan met waar ze goed in zijn: producten ontwikkelen die aansluiten bij de vraag vanuit de markt. BioBandits introduceerde de Egg Free Mayo in februari 2016 en is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Naast de naturel variant zijn er ook twee smaakvariaties voor de liefhebber: Egg Free Mayo lemon en Egg Free Mayo chili.


 

PETA

PETA is een organisatie die zich inzet om dierenmishandeling te stoppen door bewustzijn te creëren en veranderingen aan te brengen in keuzes die consumenten dagelijks maken, bijvoorbeeld wat men eet, welke shampoo wordt gebruikt of de kleding die men draagt. Kijk voor meer informatie over PETA op www.peta.nl.

BioBandits

BioBandits maakt sinds 2011 biologische sauzen, mayonaises en dressings. Alle producten worden gemaakt volgens eigen recept in de eigen productie locatie. Voor de producten worden alleen eerlijke en echte ingrediënten gebruikt. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd en zijn waar mogelijk ook vegan en/of suikervrij. De opvallende etiketten zorgen voor herkenbaarheid in het schap en fun op tafel.

Voor meer informatie: www.biobandits.nl