Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2 en 7 december op Kraaybeekerhof Academie

Studiedagen 'microbioom' en 'voeding Barstensvol Leven!'

Kraaybeekerhof Academie heeft voor het seizoen '17/18 diverse studiedagen op het programma staan. De eerstvolgende studiedag op zaterdag 2 december gaat over het microbioom. Wat is het precies? En welke invloed heeft het op onze gezondheid en immuunsysteem? Wanneer ga je probiotica of prebiotica gebruiken? Tijdens de studiedag wordt zowel de antroposofische als de natuurvoedingskundige invalshoek belicht. Rode draad is de invloed van onze voedingspatronen op het microbioom. 

De studiedag biedt verdieping voor (bijna) afgestudeerde natuurvoedingskundigen en gewichtsconsulenten, maar is ook geschikt voor natuurvoedingswinkeliers die zich willen verdiepen in de relatie tussen natuurvoeding en gezondheid. Voor deze dag zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De studiedag wordt gegeven door Aart van der Stel, antroposofisch huisarts, en Henny de Lint, natuurvoedingsdeskundige. 



Op donderdag 7 december is er een studiemiddag voeding Barstensvol Leven!. Deze middag wordt in samenwerking met Antroposofie Magazine aangeboden. Petra Essink (voedingskundige, journalist en medeschrijfster van het boek Barstensvol Leven, een pleidooi voor vitale voeding) en Ilse Beurskens- van den Bosch (natuurvoedingskundige) geven een verdieping op het begrip 'eet gevarieerd'. Vanuit de indeling wortel-, blad- en vruchtgewassen leer je dat elke groep z'n eigen scala aan levenskrachten biedt. Maar je leert ook hoe je dit gedurende de seizoenen kunt toepassen. De studiemiddag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de jaaropleiding Barstensvol Leven!. De middag is echter een afgrond geheel: voor iedereen die meer wil weten over voedselvitaliteit.



Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: