Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Smaakspecialist rondt programma datakwaliteit GS1 succesvol af

De Smaakspecialist heeft samen met GS1 de afgelopen periode een intensief traject doorlopen om haar datakwaliteit naar een hoger level te tillen. Het is de eerste organisatie in Nederland die het traject succesvol heeft afgerond en daarmee koploper op het gebied van datakwaliteit.

Maarten de Leng, directeur Commercie & Duurzaamheid: "Ik ben trots op het team dat zich dagelijks richt op dit onderdeel van de organisatie. Data zijn enorm belangrijk binnen de levensmiddelenbranche en de correctheid daarvan is cruciaal. Het niveau lag al hoog, maar het intensieve traject heeft zowel qua proces als juistheid toch nog winst opgeleverd. Klanten moeten kunnen vertrouwen op partners die hier veel waarde aan hechten en dit simpelweg kunnen garanderen. Kortom, voor de Smaakspecialist een logische exercitie."Programma DatakwaliTijd 2.0

GS1 Nederland is in 2016 samen met retailers, groothandels, fabrikanten en brancheorganisaties gestart met het programma DatakwaliTijd 2.0 om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van productinformatie in GS1 Data Source duurzaam betrouwbaar wordt. Een belangrijk onderdeel van het programma is de controle van alle nieuwe en gewijzigde artikelen. GS1 is sinds kort een nieuw project gestart: 'DatakwaliTijd OpMaat'. Het doel hiervan is om de leveranciers te helpen om tot 100% datakwaliteit te komen.

Mirjam Vermaas, projectmanager bij GS1: "We hebben het eerste DatakwaliTijd OpMaat traject nu succesvol afgerond met De Smaakspecialist. Zij wilden graag samen met ons werken aan een structurele op maat aanpak om hun productinformatie op orde te krijgen én te houden. En dat is ze gelukt! Zij zijn echt een koploper op dit gebied. We hebben samen hun processen doorlopen en advies gegeven op welk gebied er nog verbetering nodig was. Ook is de kennis van het datakwaliteit programma en het correct invoeren naar een hoger plan gebracht. Een mooi bijkomend voordeel is dat dat zij in een korte periode van 100% controle naar 10% gaan. We kunnen met recht zeggen dat wie er echt voor gaat – en dat is de Smaakspecialist – in korte tijd veel kan bereiken."

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: