Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kroniek van een kruisbestuiving

Striproman over het leven van een biodynamische wijnboer

Een striptekenaar en een wijnbouwer: het lijkt onwaarschijnlijk, maar de gelijkenissen tussen hun werk is opvallend. Etienne Davodeau brengt in 'De onwetenden' het relaas van een boeiende en langdurige ontmoeting tussen hemzelf en een biodynamische wijnboer, waarbij ze zich elk verdiepen in de wereld van de ander.



De graphic novel 'De onwetenden' brengt de productie van biodynamische wijnbouw in woord én vooral beeld tot leven. Je kunt de wijnranken bijna zelf aanraken en je loopt doorheen de verschillende seizoenen mee met de wijnbouwer op zijn veld. De biodynamische aanpak van de boer leidt tot sceptisch-komische uitspraken en taferelen. Omgekeerd geeft het scenario ook een inkijk in de bijzondere wereld van uitgeverijen en stripbeurzen.

BioForum Vlaanderen verloot een exemplaar van dit verrassende boek. De wedstrijd loopt tot en met 29 oktober. Mocht je niet in de prijzen vallen, hier is het boek na te bestellen. 

Bron: Bio Mijn Natuur
Publicatiedatum: