Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitsland: Nu ook bio-sla in Bonduelle versassortiment

Bonduelle heeft haar versassortiment in Duitsland uitgebreid met twee nieuwe slaproducten. Met de twee slacomposities 'Bio jonge bataviablaadjes' en 'Bio jonge pluksla met geraspte wortel' brengt de Bonduelle voor het eerst sla uit gecontroleerde biologische teelt op de markt.

De 'Bio jonge bataviablaadjes' is een kruising tussen kropsla en ijsbergsla: qua smaak lijkt Batavia meer op ijsbergsla en optisch meer op kropsla. De zachte en jonge bladeren zijn bijzonder fijn en pittig.De slacompositie 'Bio jonge pluksla met geraspte wortel' is samengesteld uit verschillende soorten bladsla en biologische wortel. Met de receptuur uit rode en groene eikenbladsla, romanasla, rode en groene Batavia en wortelen, kan men zonder grote moeite een bonte mix op tafel zetten die tegelijkertijd zorgt voor een afwisselend menu.

Dankzij het transparante designs van de slaverpakkingen kan men de inhoud snel in het schap herkennen. De ingrediƫnten van de nieuwe slaproducten stammen uit gecontroleerde biologische teelt. Bovendien zijn ze natuurlijk vers verwerkt, reeds gewassen en klaar om meteen geconsumeerd te worden.
Publicatiedatum: