VS: trend naar bio-snoepgoed tijdens Halloween

Na een succesvolle proefperiode vorig jaar, is het dan eindelijk zover: Trick or Treat tijdens Halloween kan nu óók met biologische, door de USDA gecertificeerde, Organic Candy Corn. Het snoepgoed wordt gemaakt van gepofte mais, is noten- en glutenvrij en bevat geen kunstmatige geur- en smaakstoffen. Naast pofmais komt YumEarth ook met gummy-vleermuizen en seizoensgebonden lolly's."Onze bestaande klanten vroegen om snoepgoed dat niet alleen lekker was, maar ook gebruik zou maken van betere ingrediënten veilig zou zijn voor mensen met allergieën", aldus Michael Sands, CEO van YumEarth. "We hebben vorig jaar marktonderzoek gedaan. Daar bleek dat een introductie vlak voor Halloween 2017 een zeer reële optie was."

"Het is belangrijk dat er geen kinderen zijn die buiten de boot tijdens dit spookachtige evenement vanwege allergieën of dieetbeperkingen", voegt Kimberly Pia, directeur marketing van YumEarth daar aan toe. 

De snoeplijn van YumEarth is bij diverse retailkanalen en ook online verkrijgbaar. 

Voor meer informatie: www.yumearth.com/halloween

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.