Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Smaakspecialist versterkt de Development Kitchen

Sandra Vissers vervult vanaf heden de nieuwe functie van trade- en category manager bij de Smaakspecialist. De Smaakspecialist heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling en professionalisering doorgemaakt. Met een assortiment van zo'n 700 biologische producten onder de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, ruim 5.000 supermarkten en exportklanten in meer dan 20 landen, is de Smaakspecialist inmiddels een trotse speler in de markt van biologische levensmiddelen.

Development Kitchen

Om de groei en ambities mede te realiseren heeft de Smaakspecialist Sandra Vissers aangesteld als trade- en category manager binnen de Development Kitchen. De Development Kitchen is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. Het in- en externe adviesteam dat op basis van consumentbehoeften de vertaalslag maakt naar de markt. Sandra was al eerder werkzaam bij de Smaakspecialist. De afgelopen jaren richtte zij zich op diverse andere grote A-merken, welke kennis zij nu mee terugneemt naar de Smaakspecialist. Directeur en oprichter Pieter Dirven: "Vanuit onze drive om verantwoorde voeding toegankelijk te maken voor iedereen, zijn wij erg blij met de komst van Sandra. Een zeer ervaren professional die de next step van onze rol binnen de markt verder vorm kan geven."


Sandra Vissers, trade- en category manager.

Sandra kijkt uit naar haar nieuwe rol binnen de Smaakspecialist: "In de afgelopen jaren heb ik als trade- en category manager voor vele merken in diverse categorie├źn mogen werken. Al de opgedane kennis en ervaring wil ik nu gaan gebruiken om de mooie merken van de Smaakspecialist nog beter beschikbaar te maken voor de consument. Smaakt, BioToday en Raw Organic Food zijn al zeer bekend onder de biologische shoppers, maar zeker ook interessant voor de shoppers van niet biologische producten. Aan deze bredere beschikbaarheid wordt al hard gewerkt en ga ik, met het team, verder aan werken. Kortom, ik zit hier op mijn plek."

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: