Eko Holland tekent alliantieovereenkomst met OMSCO

Britse biologische zuivelcoöperatie OMSCO is een alliantieovereenkomst aangegaan met Eko Holland. Het besluit volgt op een eerder partnerschap van OMSCO met het Amerikaanse Organic Valley. 

"Het gecombineerde volume biologische melk binnen deze alliantie zal in Europa bijna 400 miljoen liter bedragen. Rekening houdend met onze bestaande alliantie, neemt dit toe tot in totaal 1,4 miljard liter wereldwijd", aldus OMSCO-voorzitter Nicholas Saphir.

"Met deze alliantie zal ons productenportefeuille uitbreiden. Dat geldt ook voor onze bedrijfsomvang. Daardoor kunnen we efficiëntieverbeteringen doorvoeren, onze flexibiliteit verhogen en beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten door meer melk en verwerkende capaciteit in Europa te bieden.

OMSCO ambieert om 30 procent van haar opbrengsten te verkrijgen uit export en ziet het nieuwe partnerschap met Eko Holland als een belangrijke stap daartoe. "We zijn ervan overtuigd dat we onze successen met Eko Holland zullen blijven voortzetten en zijn positief over de toekomst."

Bron: Natural Products Global

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.