Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eko Holland tekent alliantieovereenkomst met OMSCO

Britse biologische zuivelcoƶperatie OMSCO is een alliantieovereenkomst aangegaan met Eko Holland. Het besluit volgt op een eerder partnerschap van OMSCO met het Amerikaanse Organic Valley. 

"Het gecombineerde volume biologische melk binnen deze alliantie zal in Europa bijna 400 miljoen liter bedragen. Rekening houdend met onze bestaande alliantie, neemt dit toe tot in totaal 1,4 miljard liter wereldwijd", aldus OMSCO-voorzitter Nicholas Saphir.

"Met deze alliantie zal ons productenportefeuille uitbreiden. Dat geldt ook voor onze bedrijfsomvang. Daardoor kunnen we efficiƫntieverbeteringen doorvoeren, onze flexibiliteit verhogen en beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten door meer melk en verwerkende capaciteit in Europa te bieden.

OMSCO ambieert om 30 procent van haar opbrengsten te verkrijgen uit export en ziet het nieuwe partnerschap met Eko Holland als een belangrijke stap daartoe. "We zijn ervan overtuigd dat we onze successen met Eko Holland zullen blijven voortzetten en zijn positief over de toekomst."

Bron: Natural Products Global
Publicatiedatum: