Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor horecaprofessionals

27 november: GreenMeeting 4#

Op maandag organiseert Green Leisure Group haar 4e netwerk- en inspiratiemiddag rondom duurzaam ondernemen. De bijeenkomst begint om 13:30 bij het Green Key gecertificeerde Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk aan Zee. In het programma voeren professionals het woord en worden innovatieve praktische casussen behandeld. De GreenMeetings zijn voor (horeca)professional gratis toegankelijk en bieden plek voor maximaal 50 personen. Aanmelden kan hier



Programma

13:30 uur: Inloop en minimarkt;
13:50 uur: Welkomstwoord – Marco Ouwerkerk (Green Leisure Group);
14:00 uur: Duurzame succesfactoren van Radisson Blu Palace Hotel - André Aaij (General manager Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk aan Zee); 
14:15 uur Duurzaamheid is bij ons geen begrip, maar de basis - Paul Efmorfidis (oprichter COCO-MAT);
14:30 uur: Rondleiding Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk;
15:10 uur: Pauze en minimarkt. Op de minimarkt presenteren enkele leveranciers hun duurzame oplossingen voor de gastvrijheidssector; 
15:30 uur: Handdrogers of papier: Wat is de verantwoorde keuze? - Rodney Jansen (Business Development Manager at Dyson Professional Benelux);
15:45 uur: Duurzaamheid en zuivel, de stand van zaken - Harald Hoffmann (oprichter Holland Jersey);
16:00 uur: Verantwoorde borrel en minimarkt;
17:00 uur: Afsluiting.


Voor meer informatie, klik hier
Publicatiedatum: