Goats Goodness, een premium en ambachtelijke gelato gemaakt van verse biologische geitenmelk, introduceert een nieuwe smaak: Banaan. Loes en Arjen Koudstaal hebben met veel passie en plezier deze nieuwe smaak ontwikkeld.

Loes Koudstaal: "De banaan gelato is bereid met verse biologische geitenmelk, heerlijke stukjes chocolade, gekarameliseerde pecannoten en amandelen. De biologische geitenmelk die wij gebruiken komt rechtstreeks van onze boerderij 't Groenewout gelegen op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Onze liefde voor dieren en passie voor ijs maken heeft gezorgd voor deze unieke biologische gelato. Gelato kenmerkt zich door het romige mondgevoel terwijl het veel minder vet bevat dan roomijs. Door het gebruik van geitenmelk is het lichter verteerbaar en valt het daardoor minder zwaar op de maag."Opvallend is dat Goats Goodness gelato gemaakt met geitenmelk juist niet smaakt als geitenkaas of geitenmelk. Het is verrassend en rijk van smaak. Daarnaast is de gelato van Goats Goodness biologisch, gluten- en koemelkvrij.

Verkrijgbaarheid

Goats Goodness gelato is verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en Belgiƫ. De producten zijn ook online te bestellen op www.ah.nl.

Voor meer informatie:

Loes Koudstaal
Goats Goodness
0187 608048
loes@goatsgoodness.nl
www.goatsgoodness.nl