Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plafond voor vraag biologisch voer voorlopig niet in zicht

De afzet van biologisch voer bij mengvoerbedrijven is landelijk gezien de afgelopen jaren hard gestegen, gemiddeld met 10 procent. Met een groei van 30 procent is AgruniekRijnvallei hierin de onbetwiste nummer één. Het bedrijf, dat in biologisch voer een marktaandeel van 25 procent heeft, constateerde groei in alle sectoren waar zij biologisch voer voor levert: de rundvee-, varkens- en pluimveesector. Doordat het bedrijf over twee afzonderlijke fabrieken specifiek gericht op biologisch voer beschikt, heeft het meer armslag, legde verkoopleider AR Biologisch Wim Krajenbrink eerder al uit aan Biojournaal

In gesprek met De Molenaar vertelt hij dat hij verwacht dat de vraag naar biologisch voer de komende jaren nog meer groei zal blijven vertonen. Zo is de belangstelling groot vanuit boeren die nu aan het omschakelproces beginnen. 

Bron: De Molenaar
Publicatiedatum: