Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 t/m 24 oktober:

Ook Holland Paviljoen op Natexpo

De Franse bio-markt groeit hard: in 2016 maar liefst met 20 procent naar ruim 7 miljard euro. Daarmee begint Frankrijk Duitsland als grootste bio-afzetmarkt in de EU te benaderen. Naar schatting 30 procent van de bio-producten op de Franse markt worden geïmporteerd, dus er liggen grote kansen voor biobedrijven die naar Frankrijk (willen) exporteren.

Daarom heeft de Landbouwraad Parijs in samenwerking met Bionext een Holland Paviljoen georganiseerd op de Natexpo Parijs van 22 tot 24 oktober. Uit de enorme belangstelling voor deelname blijkt dat Nederlandse bio-bedrijven die exportkansen ook zien.

De volgende Nederlandse bedrijven nemen deel aan het Holland Paviljoen op de Natexpo: Organic Flavour Company, Udea, De Groene Weg, Nautilus Organic, Yoni, Fairtrasa, OXXAFOOD, de Smaakspecialist, Abbot Kinney's, World Wide Cheese en Healthgarden. Het Holland Paviljoen bevindt zich in hal 7. 

De Nederlandse ambassade en Bionext hebben samen een stand voor het verstrekken van algemene informatie over de algemene ontwikkelingen en de kwaliteit van biologische landbouw en voeding in Nederland.

Openingstijden: 9.30 tot 18.30 uur (17.00 uur op dinsdag 24 oktober).Publicatiedatum: