Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 13 november

Agrifood Internationaal Themabijeenkomst Biologisch'

Toegevoegde waarde creëren met biologische producten. Wat zijn de trends en spelregels, nationaal en internationaal? In Nederland en in het buitenland liggen volop kansen voor biologisch producten, maar heb je al ontdekt welke? En weet je hoe je deze kansen kunt verzilveren? Na een eerdere sessie in juni over 'Private Labels Internationaal' bij Schouten Europe, organiseren de Provincie Noord-Brabant, de KvK en Holland Food Camp nu een nieuwe themabijeenkomst, getiteld 'Kansen voor BIO (inter)nationaal'. Deze vindt plaats op maandag 13 november.

Keynote speaker is Marcel Jonkers, freelance in food op gebied van algemeen en commercieel management met een sterke focus op de (inter)nationale biologische markt. Marcel is vanaf 1984 werkzaam in de FMCG markt, onder andere bij de Vendex Food Groep, Sara Lee en Coca-Cola. In de biologische markt heeft hij kennis opgedaan als interim manager bij Wessanen en heeft hij de laatste drie jaar een nieuw concept geïntroduceerd op de Europese bio-markt; Happy Goat.

De themabijeenkomst vindt plaats bij De Smaakspecialist te Bavel, een jong, modern bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van biologische levensmiddelen aan supermarkten en supermarktorganisaties. "Vanuit de overtuiging dat we zelf de verantwoordelijkheid hebben om goed voor onze wereld te zorgen ontstond een droom: verantwoord eten voor íedereen toegankelijk maken. Met aandacht en liefde voor mens, dier en milieu maken wij biologische producten voor in het supermarktschap, grotendeels onder onze eigen merken zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food", aldus Pieter Dirven, directeur van de Smaakspecialist.

De kosten om deel te nemen bedragen 50 euro (exclusief btw) per persoon.
 
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail ([email protected]) tot 8 november. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Programma

15.00 uur: Ontvangst met thee en koffie
15.15 uur: Welkom en toelichting op de middag
15.20 uur: Trends, ontwikkelingen en business bouwen in de (inter)nationale markt voor biologische voeding, door Marcel Jonkers
16.20 uur: Brabantpaviljoen PLMA 2018 en Agrifood Netwerk Internationaal
16.45 uur: Een kijkje in de keuken van De Smaakspecialist door Pieter Dirven
17.45 uur: Netwerkborrel

Datum: Maandag 13 november 2017
Locatie:
De Smaakspecialist, Thoornseweg 2, 4854 EH, Bavel

Bij voldoende belangstelling zal het Brabantpaviljoen deelnemen aan de PLMA 2018 op 29 en 30 mei. Niet naar de netwerkbijeenkomst, maar wel interesse om aan te sluiten bij het Brabantpaviljoen? Neem dan contact op met Jacqueline Lanting, [email protected] of 06-38062395.
Publicatiedatum: