Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reeks van acht varianten Italiaanse peulvruchten

Amio: gesigneerd door de bio-boer

Tholen - Enrico introduceert in Nederland een nieuwe lijn biologische peulvruchten. "Wij spelen hierbij in op de trend van traceerbaarheid", aldus Mark Hake van Enrico. Enrico presenteerde de lijn op de Vakbeurs Foodspecialiteiten die op 26 en 27 september gehouden werd in de Expo Houten. Jelle de Jong vertelde op de beurs al dat de producten volledig traceerbaar zijn tot aan de bron. De beursbezoekers hadden daar veel waardering voor, geeft hij aan: "We hebben erg veel goede reacties gekregen op de beurs. Mensen vinden de verpakking erg aanspreken en vinden het erg gaaf dat de traceerbaarheid tot aan de boer reikt."


Jelle en Mark op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2017. Tussen hen in de biologische peulvruchten van Amio.
 
Peulvruchten worden steeds vaker geconsumeerd. Het jaar 2016 werd niet voor niets door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het jaar van de peulvrucht. Linzen, bonen, erwten en kikkererwten worden steeds populairder, doordat de peulvrucht ook is opgenomen in de richtlijnen voor goede voeding. Jelle vult aan: "Met deze nieuwe range wordt voor de consument meteen duidelijk waar de peulvruchten vandaan komen. Via de handtekening van de boer op de verpakking is exact te zien waar het product vandaan komt en er wordt informatie vertrekt over de streek."


De complete lijn.

Amio is de merknaam waar Enrico - dat zorg draagt voor de import en distributie in Nederland en Belgi├ź - de reeks van acht varianten Italiaanse peulvruchten in het supermarktschap gaat presenteren. De peulvruchten zijn volledig biologisch geproduceerd. De acht biologische varianten die binnenkort ge├»ntroduceerd gaan worden zijn: groene linzen, rode linzen, borlotti bonen, cannellini bonen, parelspelt, parelgort, kikkererwten en ongepelde kikkererwten. Jelle: "Bonen en peulvruchten zijn ook een uitstekend alternatief voor vlees. Echt van deze tijd dus."


Twee van de varianten: rode linzen en cannellini bonen.

Voor meer informatie:

Jelle de Jong
Enrico
Abberdaan 210-212
1046 AB Amsterdam
06 57696462
020 4622722
[email protected]
www.enrico.nl