Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vakbeurs voor verfijnde en verse voeding

Nu ook Holland Paviljoen op Tavola

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in België organiseert psps consultants op 11 tot en met 13 maart 2018 een Holland Paviljoen op de Tavola, vakbeurs voor verfijnde en verse voeding in Kortrijk Xpo, België.

Het Paviljoen is geschikt ondernemingen die nog niet actief zijn op de Belgische foodmarkt en zij die al wel ervaring hebben, maar graag hun netwerk willen uitbreiden met nieuwe contacten. Exposanten kunnen hierbij hun (ambachtelijke) nicheproduct(en) presenteren op een eigen designstand van 5 m2 met Hollandse uitstraling.

"Low Countries – Premium Food"

"Low Countries – Premium Food": zo wordt de kwaliteit, diversiteit en innovatie van de Belgische voeding ook wel omschreven. De keuken van België – het land van de gastronomie – is één van de meest geprezen in Europa en ook op het gebied van biologische voeding wordt de trend steeds meer doorgezet en opgenomen door de Belgische consument.

Ruim 16.000 bezoekers

Tavola hanteert een strenge selectieprocedure voor hoogwaardige voeding en dranken. Het Holland Paviljoen creëert voor ondernemers meer zichtbaarheid en biedt de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen met de ruim 400 exposanten uit verschillende landen en de naar verwachting ruim 16.000 bezoekers.

Voor meer informatie:
Rosanne Somers
psps consultants
+31 (0) 70 322 90 06
[email protected]
www.pspsconsultants.nl
Publicatiedatum: