Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15-16 november 2017: Natural Products Scandinavia

Scandinavië trendsetter in health en wellness producten

Scandinavië blijft trendsetter in health en wellness producten. Bezoekers van Natural Products Scandinavia (NPS) zullen als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen binnen de industrie. Daarvoor wordt beroep gedaan op inzichten van Euromonitor International. "Er zijn regio's die leiden en die volgen. Er bestaat geen twijfel over tot welke groep Scandinavië behoort. Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland zetten de toon", aldus Povilas Sugintas, analist bij Euromonitor en tevens spreker op NPS. "De zoektocht naar een gezonde lifestyle heeft de vraag naar natuurlijke producten onder consumenten een flinke boost gegeven", weet hij.Op 15 en 16 november keert NPS terug in MalmöMässan. Marktonderzoeksbureau Euromonitor International zal twee debatten organiseren met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de markt voor natuurlijke verzorgingsproducten. Vertegenwoordigers van winkels in natuurlijke producten kunnen daar nieuwe inzichten opdoen en kennis nemen met afzetmogelijkheden binnen deze groeiregio.

Povilas Sugintas debat vindt plaats op donderdag 16 november, tussen 10:30 en 11:15 uur. Op woensdag 15 november tussen 15:30 en 16:15 uur geeft een andere spreker acte de présence: David Hedin, tevens analist bij Euromonitor. Hij zal de resultaten van het zogeheten 'Packaged Food Market Research Report' bespreken, met een gedetailleerd marktoverzicht van de Scandinavische 'health' en 'wellness'-markt. "De markt is bijzonder gefragmenteerd. Dat is een logisch gevolg van de steeds meer individualistisch wordende Westerse samenlevingen", licht Hedin toe. op.

Verder is er nog een reeks seminars die geïnteresseerden kunnen bijwonen. Klik hier voor een overzicht.

Voor meer informatie: www.naturalproductsscandinavia.com
Publicatiedatum: