Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een vruchtbare kruisbestuiving"

Eerste editie Pureness tijdens Bio-beurs

Pureness, het nieuwe onderdeel van de Bio-beurs, geeft op 17 en 18 januari 2018 acte de présence in de IJsselhallen in Zwolle. Pureness is bij uitstek geschikt voor exposanten op het gebied van beauty, wellness en health die werken met natuurlijke grondstoffen afkomstig uit de biologische landbouw. Gevestigde namen presenteren hun successen en innovaties op dit beursonderdeel. Bij Pureness ligt het accent op de ontwikkelingen in gezonde en natuurlijke lifestyle producten met de hoogste kwaliteitseisen. Hiermee haakt de beurs in op de vraag en ontwikkelingen van de markt. Pureness krijgt zijn eigen uitstraling die past bij de specifieke wensen van de sector.

Duurzame trend

Het toegenomen bewustzijn onder consumenten en de innovativiteit en daadkracht van de biologische sector zorgen ervoor dat er steeds meer nieuwe duurzame, gecertificeerde producten in omloop komen. Deze producten vinden een grotere afzetmarkt en concurreren steeds krachtiger met niet-gecertificeerde producten.

Ruim 10.000 bezoekers

Bio-beurs en Pureness bieden als beurs-duo een platform met optimale zichtbaarheid voor haar standhouders. De afgelopen jaren is de Bio-beurs sterk gegroeid. In 2018 worden ruim 10.000 bezoekers verwacht. Tijdens de beurs maken standhouders kennis met nieuwe klanten en verstevigen zij eveneens de banden met bestaande klanten.

Naamsbekendheid

Zichtbaarheid en profilering is ook in de duurzame, biologische markt van het grootste belang. Met Pureness kunnen standhouders hun bedrijf goed profileren, laten zien waar hun bedrijf voor staat en wat het klanten en bezoekers te bieden heeft. Tegelijk is de beurs ideaal om de markt te onderzoeken en te analyseren en het merk op basis van de opgedane kennis en inspiratie nog sterker te positioneren.

Inspiratie en kennis

Pureness biedt net als de Bio-beurs een uitgebreid, sterk inhoudelijk programma. Bij Pureness komen sprekers aan bod ten aanzien van bijvoorbeeld keurmerken voor natuurcosmetica, visagisten en andere experts. Binnen het algemene workshopaanbod is elk jaar extra aandacht voor startende ondernemers en de laatste ontwikkelingen in onderzoek.

Vruchtbare kruisbestuiving

Toegang tot de Bio-beurs biedt bezoekers automatisch toegang tot Pureness, en andersom, waardoor een vruchtbare kruisbestuiving plaats kan vinden. De uitbreiding met Pureness maakt de Bio-beurs interessanter voor zowel bekende als nieuwe bezoekers. Denk hierbij aan bezoekersgroepen zoals natuurvoedingswinkeliers, apotheekhouders, drogisterijen en schoonheidsspecialisten.

Meer informatie: www.pureness.nl
Publicatiedatum: