28 oktober, 20:00 tot 22.30 uur in Driebergen

Expeditie Poolnacht met Bernice Notenboom

Antropia maakte 23 oktober bekend dat dit evenement helaas geannuleerd is.

Zaterdag 28 oktober, de Nacht van de Nacht, geeft beroepsavonturier Bernice Notenboom om 20:00 uur een lezing bij Antropia, Cultuur- en Congrescentrum te Driebergen. In deze Expeditie Poolnacht neemt zij haar gasten mee naar de koudste en meest duistere punten ter wereld en geeft een onvergetelijk beeld van leven boven 66,5 breedtegraad.

Bernice Notenboom is als poolreiziger, klimaatjournalist en filmmaker regelmatig in het nieuws verschenen. Zij staat bekend om haar expedities die altijd in het teken staan van klimaatverandering, bewustwording en verandering. In 2016 stond zij op de derde plek van de Duurzame 100. Zaterdag 28 oktober neemt zij alle gasten gedurende 90 minuten mee op een adembenemende reis door het Arctisch gebied.

Programma

Ontvangst: 20.00 uur
Start Expeditie Poolnacht: 20.15 uur
Pauze: 21.00 tot 21:15 uur
Afsluiting Landgoedterras: 22:00 uur
Einde Expeditie Poolnacht: 22:30 uur

Tickets kunnen hier besteld worden. Ticketprijzen bedragen 19,50 euro per volwassene en 14,50 euro voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. De ticketprijs is inclusief een kopje koffie bij ontvangst, een drankje en expeditieproof hapje in de pauze en een verwarmend glaasje glühwein op het landgoedterras onder de sterrenhemel.

Over de Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens deze avond en nacht doven gemeentes, bedrijven en huizen hun lichten om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing.

Locatie

Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA in Driebergen.

Voor meer informatie: www.antropia.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.