Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 oktober & 3 november:

Bijeenkomst over 'kwantum landbouw'

Stichting Gaia Sira organiseert op 20 oktober en op 3 november 2017 twee bijzondere cursusdagen 'kwantum landbouw'. Op 20 oktober nemen Henk Kieft, Ed Moerman en Annet Polman je mee in de wereld van de bio-elektrische verschijnselen in planten, hoorbaar gemaakt middels muziek en de betekenis voor de teler. Op 3 november biedt Koen van Biesen onder de titel 'Co-creatie met hart en hand' je op praktische een alledaagse handreiking van gelijkwaardige samenwerking tussen mens en natuur. Deze cursusdagen zijn open voor iedereen.

Ed Moerman, onderzoeker bij Koppert Biological Systems, wijdt het publiek in bij elektrische aspecten van de plant. Annette Polman, importeur van de 'Planten Speler' laat ons beleven welke muziek planten produceren. Henk Kieft, verkenner van de kwantum landbouw, begeleidt de deelnemers bij het zelf meten van de energie en de elektrische spanning van de planten. Henk vertelt ook iets over internationale ontwikkelingen in het werken met deze techniek, die iets kan zeggen over de conditie van een plant.

Op de cursusdag op 3 november laat Koen van Biesen de deelnemers ervaren dat het gevoel centraal staat, het gevoel wat in je lichaam ontstaat als je contact en verbinding maakt. Vanuit dit gevoel kun je ervaren dat elk wezen en elk gecreƫerde vorm een werking heeft in je lichaam. Ook kun je ervaren welke kwaliteit deze werking heeft, dat het een gevoel van welbehagen of onbehagen creƫert. Tijdens deze dag begeleidt Koen je stap voor stap zodat er ruimte ontstaat om zelf dit gevoel van 'welbehagen' te ervaren.

Locatie: Duivendaal 7, Wageningen
Kosten: euro 121 (incl. btw) of euro 30 (studenten/minima)
Opgeven: kan per e-mail of telefonisch

Voor meer informatie:
[email protected]
www.gaiasira.nl
T: 06-42383361
Publicatiedatum: