Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jan Groen: "Deze club mensen matcht gewoon supergoed"

Peter van der Schoot nieuwe voorzitter Comité Bio GroentenFruitHuis

Tholen - Peter van der Schoot is de nieuwe voorzitter van Comité Bio GroentenFruitHuis. Gisteren (woensdag 13 september) heeft Jan Groen na ruim 10 jaar voorzitterschap zijn taken overgedragen aan Peter, Business Unit Manager bij Kroon Biologische Verswaren.


Van links naar rechts: Hein Wolff, Michaël Wilde, Arend Zeelenberg, Peter van der Schoot, Jan Groen, Jurgen van 't Hoff, Wilma van den Oever en Wim Stoker.

Jan kijkt met een goed gevoel terug op zijn voorzitterschap. "Sinds vorig jaar ben ik voorzitter van Bio Nederland/VBP, daar wil ik ook voldoende tijd in kunnen steken. En als je al zo lang ergens voorzitter van bent is het goed om iemand anders eens de kar te laten trekken. Ik ben er van overtuigd dat Peter het goed gaat doen. Het belangrijkste is om er voor te zorgen dat alles binnen de afgesproken kaders en lijnen blijft. Gisteren heb ik al mogen ervaren dat Peter dit op een goede manier zal gaan voortzetten."

Hij geeft aan dat hij onder de indruk was van het afscheid. "Hieruit bleek echt waardering voor wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen tien jaar. Ik werd er wel even stil van. Het illustreert ook dat deze club mensen supergoed met elkaar matcht. Ondanks de verschillende belangen die er soms kunnen spelen heb ik een mooie tijd gehad en dit is dan ook de reden dat ik zeker actief blijf als lid van het comité."

Jan heeft op zijn facebookpagina een bedanktekst gezet: "Enorm rijk verrast door mijn mede comité leden! Enorm bedankt Arend Zeelenberg. Wilma van den Oever, Peter van der Schoot, Hein Wolff, Michaël Wilde, Jurgen van 't Hof, Wim Stoker en GroentenFruitHuis voor de mooie persoonlijke cadeaus, dito woorden en onze prachtige samenwerking, die overigens 'gewoon' voortduurt, zij het nu als lid van het comité bio!"

Voor meer informatie: [email protected]