Festival bij De Groene Passage: 8 oktober

Met een goed gevuld programma, live muziek en veel gezelligheid is de verwachting dat de 3e Open Zondag van de Groene Passage net zo succesvol zal worden als de twee die eraan vooraf gingen. Op 8 oktober (12:00-18:00 uur) zal het festival weer worden opgebouwd op het plein voor het winkelcentrum (Mariniersweg 1-31); thema van deze 3e Open Zondag is 'Duurzaam Geven & Nemen' en het festival staat dan ook in het teken van fair, duurzaam en biologisch. Op de markt zijn onder andere te vinden Little Ondine, Bee's wrap, Bag Again, Vitals, Klean Kanteen, Hauschka, Natur-el, Orion, de breiende oma's van Granny's Finest en bij de boekenstand van Gimsel boeken&lifestyle kunnen boeken geruild of aangeschaft worden.

Er zijn diverse workshops zoals koken bij Gimsel Academy, rookworst maken bij De Groene Weg, met Modelessen een portemonnee van vegan leer ontwerpen, een mini manicure van Little Ondine, Smokey eyes van Hauschka of de rondleiding achter de schermen. Verder zijn er interessante lezingen en demonstraties passend in het thema van deze zondag. Het duurzame karakter van deze Open Zondag wordt extra benadrukt door de aansluiting met de Dutch Sustainable Fashionweek; op het festival kan bij de 'Groene Waslijn' een meegenomen kledingstuk geruild worden voor die ene leuke trui, rok, jas of broek die de voorgaande sustainable fashionlover daar heeft opgehangen.Voor kinderen staat deze zondag in het teken 'Gruwelijk eng!' van de Kinderboekenweek. Vanuit de bibliotheek Rotterdam, waar deze zondag ook het grote KinderboekenweekFEEST wordt georganiseerd kunnen de kinderen door buiten de voetstappen te volgen verder spoken bij de Groene Passage.

De winkels van de Groene Passage openen hun deuren op deze zondag, bieden 20%-kortingsacties aan en het festival en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voor meer informatie: www.degroenepassage.nl en facebook

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven