Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Valk breidt bio-zuivelaanbod uit

Het assortiment biologische kaasspecialiteiten van de Deense Zuivelcoöperatie Thise Mejeri is al even te vinden in de Versmarkt van Van der Valk en de bijbehorende hotels. Medio september worden hier een viertal biologische producten aan toegevoegd."Van der Valk start als eerste met het nieuwste assortiment: Biologische Yoghurt naar Grieks Recept. Griekse yoghurt wordt vaak als de meeste gezonde variant bestempeld. De voedingswaarde van Griekse yoghurt verschilt aanzienlijk ten opzichte van gewone yoghurt omdat deze hoger in eiwit en lager in koolhydraten is met een vergelijkbaar aantal calorieën", vertelt Lysanne Otten-Volkerink namens Thise Mejeri.Waarom is er gekozen voor de Griekse yoghurt van Thise:
  • De Griekse yoghurt 2% vet bevat 8% eiwit en de 10% heeft een eiwitgehalte van 7,5% waar overige aanbieders veelal maximaal 4,5% eiwit garanderen.
  • De yoghurt heeft een zachte en ronde smaak met een fris zuurtje, een dikke en romige textuur, met een mooi glad oppervlak.
  • Thise maakt gebruik van traditionele Griekse yoghurt cultuur.

Op 15 en 16 september is de aftrap. Dan staat er een proeverij in de Versmarkt van Van der Valk op de planning.Thise Mejeri

Thise Mejeri is een 100% biologische, duurzame coöperatie uit Jutland Denemarken. De Coöperatie levert tussen de 15 en 20T biologische Griekse yoghurt per week aan retail en grootverbruik. Thise is de 100% Nederlandse dochter van deze zuivelcoöperatie en het directe verkoopkantoor van Thise Mejeri in Nederland en in die rol verantwoordelijk voor het lanceren, begeleiden en distribueren van de zuivelproducten naar de Benelux.Voor meer informatie:
Lysanne Otten-Volkerink
06 29575153
Publicatiedatum: