Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nostalgische tour Thedinghsweert voor (oud-)Warmonderhoffers

Het is mogelijk om als oud-Warmonderhoffer nog één keer herinneringen op te halen op landgoed Thedinghsweert. Dit kan op vrijdagmiddag 15 september. Van 1971 tot 1994 was Warmonderhof gevestigd op het landgoed Thedinghsweert, Kerk Avezaath. Warmonderhof heeft een uitnodiging ontvangen van Woonvereniging Thedinghsweert om een nostalgische tour te maken. De deelnemers zullen tijdens dit bezoek ontvangen worden door Francis Schennink en Ellen Winkel. Men kan ook een kijkje nemen bij het flowform-project. De woonvereniging wil dit mooi gaan opknappen en zoekt hulp om dit mogelijk te maken. Alle Warmonderhoffers zijn welkom, graag aanmelden via: francisschennink@gmail.com.

Er is speciaal gekozen voor 15 september, omdat dit mooi aansluit op de dag van de reünie op zaterdag 16 september. Voor oud-Warmonderhoffers in het buitenland die speciaal naar Nederland komen voor de reünie, hopen de organisatoren zo tegemoet te komen.

Het programma

16:00-16:30 uur - Ontvangst, met koffie thee en wat lekkers: Ellen Winkel en Francis Schennink
16.30 uur - Start rondleiding
17:30 uur - Flowformpark en toelichting renovatieplan
18:00 uur - Afsluiting
Publicatiedatum: