Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaar een gratis boodschappenpakket voor een ander

De hele zomer kan er gespaard worden voor een gratis boodschappenpakket bij deelnemende Natuurwinkels. Sparen voor een ander kan ook. Dan kan de klant de volle spaarkaart omwisselen voor een speciaal ontworpen ansichtkaart 'een kadoosje voor jou'. Met deze ansichtkaart kan de ontvanger het gespaarde boodschappenpakket in de winkel ophalen. Een leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten of bekend te maken met een Natuurwinkel. Volgens Casper Kromkamp, eigenaar van Natuurwinkel Almere, zijn er veel mensen aan het sparen en zullen er vast nog vele volgen.

De actie in het kort

Bij elke besteding van 10 euro ontvangt de klant één zegel, bij 40 zegels is de spaarkaart vol. Het boodschappenpakket ter waarde van 45 euro is rijkelijk gevuld met uiteenlopende biologische producten.


Een spaarder ontvangt zijn boodschappenpakket.

De spaaractie duurt nog tot en met 16 september 2017. Volle spaarkaarten kunnen nog ingeleverd worden, of omgewisseld worden voor ansichtkaarten, tot 30 september 2017.

Deelnemende winkels

Op www.natuurwinkel.nl/acties is meer informatie te vinden over deze zomerspaarcampagne en de deelnemende Natuurwinkel winkels.

Over Natuurwinkel

Natuurwinkel is al meer dan twintig jaar een begrip in de natuurvoedingsbranche. Een echte speciaalzaak met de natuur als basis. Want Natuurwinkel gelooft dat de beste producten van de natuur, gecombineerd met de bevlogenheid van de ondernemers, samen zorgen voor een lokaal sterke en persoonlijke winkel waar de klant zich thuis voelt. Natuurwinkel maakt onderdeel uit van Natudis B.V.
Publicatiedatum: