"Teun Thönissen: "Voor innovatie is samenwerking in gehele keten nodig"

Nieuw: pannenkoekenmixen pompoen en kikkererwten

Tholen - Joannusmolen introduceert twee nieuwe pannenkoekenmixen. Het gaat om de smaken pompoen en kikkererwten Glutenvrij. Dit zijn bijzondere smaken, die volgens directeur Teun Th├Ânissen prima passen binnen de huidige trends. "Dit zijn voor ons uitgelezen producten om door te ontwikkelen met peulvruchten. De kikkererwtenmix bevat door de toevoeging van peulvruchten zelfs zoveel eiwitten dat deze zonder toevoeging van ei te bereiden is", vertelt Teun. De nieuwe pannenkoekenmixen zijn binnenkort verkrijgbaar via de groothandel.Teun geeft aan dat deze introductie volgt op de restyling van de melen-lijn van Joannusmolen, waarin de traditionele pannenkoekmixen ook vernieuwd worden.


Belangrijke rol voor winkeliers

Hij vertelt dat het voor Joannusmolen erg belangrijk is om de winkeliers te betrekken bij de productontwikkeling. "In een kleine sector hebben we samenwerking in de gehele keten nodig om innovatie te kunnen realiseren. We zijn trots dat we vertrouwen en ondersteuning krijgen van de winkeliers om te innoveren. Ook de consument speelt natuurlijk een belangrijke rol. "Er gaat hier geen product de deur uit zonder dat het getest is door een consumentenpanel."

Voor meer informatie:

Renske Loefs
Joannusmolen
Hulsbos 3
5431 NZ Cuijk
0485 330600
rloefs@joannusmolen.nl
www.joannusmolen.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.