19 oktober: voorlichtingsbijeenkomst voor landbouwadviseurs

Op donderdagmiddag 19 oktober organiseert Skal Biocontrole een bijeenkomst in Zwolle voor landbouwadviseurs. Tijdens de bijeenkomst zullen medewerkers van Skal stilstaan bij de bio- regelgeving rondom omschakelen naar biologisch. Welke fouten constateren de inspecteurs in de praktijk?

Er zal gesproken worden over afmetingen van stallen, rantsoen, omschakeltijden en de administratieve eisen die aan biologische bedrijven worden gesteld. Landbouwadviseurs worden van harte uitgenodigd om mee te denken over welke thema's ter tafel moeten komen. Zowel de dierlijke als de plantaardige tak komt aan bod.

Een centrale vraag die gesteld wordt is hoe zowel Skal als de landbouwadviseurs bij kunnen dragen aan het 'Bio-bewustzijn' van nieuwe bedrijven: hoe borgen alle deelnemers in de keten te samen de biologische status? Het streven is om de bijeenkomst zo in te richten dat het zowel voor nieuwe landbouwadviseurs als voor de vertrouwde gezichten een nuttige meeting wordt.

Landbouwadviseurs kunnen zich hier aanmelden.

Voor meer informatie: www.skal.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.