Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
CuliFair zet bio in de kijker
Op woensdag 5 en donderdag 6 juli wordt de Grote Markt in Goes omgetoverd tot één groot zomers loungerestaurant. Fairtrade gemeente Goes zet met dit culinaire festival de Zeeuwse cuisine in de schijnwerpers, alsook biologische, fairtrade, en streekproducten. De organisatie heeft hierbij voor ogen bezoekers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het vakmanschap en de creativiteit van de beste koks van 10 Goese restaurants. Alle gerechten bevatten minimaal een FairTrade ingrediënt én een 'Zeeuws zeker' of biologisch product. Vis bevat het MSC viskeurmerk.
Vriendelijke kennismaking
Bezoekers kiezen en mixen de gerechten naar eigen smaak, waardoor ze voor een bescheiden bedrag (4 tot 6 euro per gerechtje) kennis kunnen maken met verschillende keukens en producten. CuliFair groeit elk jaar en kende in 2016 een bezoekersaantal van circa 6000. Er doen weer 9 restaurants mee! Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de jongere fijnproevers. Eén restaurant legt zich toe op speciale kindergerechten. De CuliFair duurt van 12:00 tot 23:00 uur.