Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een vruchtbare kruisbestuiving"

Bio-beurs verbreedt horizon met Pureness vanaf 2018

De Bio-beurs geldt binnen Nederland als de ontmoetingsplaats voor professionals in de biologische sector. Zowel bezoekers als standhouders waarderen de vakbeurs vanwege het complete aanbod van bedrijven in combinatie met het inhoudelijke programma.

Duurzame verkooppunten bieden steeds vaker niet alleen biologische voeding, maar ook non-foodproducten aan van duurzame en natuurlijke origine. Vanaf 2018 wordt de beurs daarom verder verbreed met een nieuw segment: Pureness. Dit biedt ruimte aan exposanten op het vlak van Beauty, Wellnes en Health, die werken met natuurlijke grondstoffen geproduceerd door biologisch boeren.

Gevestigde namen geven acte de présence en presenteren hun successen en innovaties. Ook het inhoudelijk programma wordt uitgebreid met sprekers over bijvoorbeeld keurmerken voor natuurcosmetica, visagisten en andere experts.

Pureness biedt aanbieders van gezonde en natuurlijke lifestyle producten de mogelijkheid kennis te maken met nieuwe klanten en banden met bestaande klanten te verstevigen.

Toegang tot de Bio-beurs biedt bezoekers automatisch toegang tot Pureness, en andersom, waardoor een vruchtbare kruisbestuiving plaats kan vinden. De uitbreiding met Pureness maakt de Bio-beurs interessanter voor zowel bekende als nieuwe bezoekers. Denk hierbij aan bezoekersgroepen zoals natuurvoedingswinkeliers, apotheekhouders, drogisterijen en schoonheidsspecialisten.

Voor meer informatie: www.bionext.nl
Publicatiedatum: