Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 t/m 20 september: Gastvrij Rotterdam

Smaakt Naar Meer! Paviljoen richt zich op bio-ondernemers

Nog maar een kleine drie maanden te gaan en de vijfde editie van Gastvrij Rotterdam barst los. Vanzelfsprekend stelt de organisatie alles in het werk om afgelopen record-editie met 360 exposanten, 140 programma onderdelen en bijna 11.000 bezoekers te overtreffen.

Met een nieuwe indeling van de beursvloer en onder meer het toevoegen van een Outdoor Cooking Square, een Belgisch paviljoen en een totaalaanbod van food en non-food exposanten, biedt het Nederlandse horecaplatform een divers aanbod producten en diensten. Ook de uitreiking van de Gaia Green Awards, de AD Gouden Pollepels en de Nederlandse finale van de Bocuse d'Or vinden plaats op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam.

Deelnemen aan Gastvrij Rotterdam

De organisatie adviseert leveranciers van biologische, lokale, verantwoorde, energiezuinige of anderzijds duurzame producten of diensten die hun producten onder de aandacht willen brengen bij eindbeslissers van horecabedrijven een plek op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen te bemachtigen.

Het paviljoen bestaat uit circa 30 leveranciers van duurzame producten. Daarnaast wordt er de komende editie op het paviljoen een Duurzame Hotelkamer neergezet en vindt er een driedaags programma plaats met workshops, kookdemonstraties, borrels en uitreikingen. Het paviljoen krijgt een duurzame uitstraling.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: