Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17 september op Westergasfabriek

Landelijke Genoegdag en PuurFair

Tijdschrift Genoeg en PuurFair slaan de handen ineen en organiseren 17 september op de Westergasfabriek een groot landelijk duurzaamheidsevenement. Kom inspiratie opdoen voor een eenvoudiger en duurzamer leven.

PuurFair kent al twee eerdere edities en biedt ook dit jaar een beurs met praktische handreikingen voor een duurzamer leefstijl. Genoeg bestaat 25 jaar - samen met haar voorloper - de vrekkenkrant. Daarom organiseren zij de Landelijke Genoegdag op met onder meer spraakmakende sprekers zoals Babette Porcelein, Bea Johnson en Christian Felber, die komen vertellen over hun zero waste leven, de verborgen impact van je spullen en over een nieuw economisch model waarbij er genoeg is voor iedereen.Inspiratie voor groots en groen leven

Genoeg en PuurFair willen samen zo veel mogelijk mensen inspireren om duurzamer te leven. Door deze samenwerking is een nieuw uniek evenement mogelijk, met een compleet aanbod, voor iedereen die op zoek is naar manieren om het leven te vergroenen.

Workshops

Op het evenement kunnen jong en oud tal van workshops volgen. Te denken valt aan een zero waste workshop, een eetbare plantenwandeling en het mee helpen bouwen aan een duurzaam huis.

Proefrijden in e-car

De PuurFair draait om de thema's mobiliteit, voeding, energie, wonen, lifestyle en vrijetijd. Op elk themaplein vind je standhouders met eerlijke producten en kun je duurzame alternatieven meteen in de praktijk testen: ga proefrijden in een elektrische auto van car2go, ervaar een duurzaam gebouwd tiny house, shop bij verschillende duurzame kledingmerken of proef gezonde en eerlijke voeding. Op de Genoegdag is ook aandacht voor deze thema's onder het mom: Gelukkig met genoeg, Genoeg voor iedereen, Geld genoeg en Praktisch genoeg.

Tickets

Een passe-partout voor de landelijke Puurfair & Genoegdag kost 17,50 euro. Een kaartje voor de PuurFair beurs kost 5 euro.

Voor meer informatie: www.puur-fair.nl
Publicatiedatum: