Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezamenlijke firma Mostert de Vrij opgericht

Afgelopen week zaten Aad de Vrij en Johan en André Mostert samen bij de notaris. Zij hebben daar de oprichtingsakte ondertekend voor hun nieuwe gezamenlijke bedrijf 'Mostert de Vrij BV'. Mostert & van de Weg B.V. en P. de Vrij Moerkapelle B.V. gaan deze samenwerking aan voor het gecombineerd verzorgen van drukbehandelingen van voedingsmiddelen en het direct daarna schonen van deze behandelde partijen op één locatie.


V.l.n.r. Johan Mostert, Aad de Vrij, André Mostert.

In het najaar van 2017 zal speciaal voor dit doel gestart worden met de bouw van een nieuwe faciliteit. Deze nieuwe operatie betekent niet alleen een forse uitbreiding van de capaciteit voor drukbehandeling en schonen, maar geeft ook logistieke voordelen voor de klanten. Goederen kunnen na de drukbehandeling geschoond en direct naar de eindbestemming vervoerd worden. Waar Mostert & van de Weg de kennis heeft van de drukbehandeling, zal P. de Vrij Moerkapelle haar expertise met betrekking tot het schonen in het bedrijf brengen.

Voor meer informatie:
www.mostertvdweg.nl
www.devrijmoerkapelle.nl
Publicatiedatum: