Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Watermeloen op een stokje' is er weer

Tholen - Hij is er weer: De Watermeloen + Munt-variant van Nice Fruitijsjes. De start van het ijsseizoen is bij het Amsterdamse bedrijf pas compleet wanneer de biologische watermeloenen rijp zijn. "Hij is vanaf nu weer beschikbaar. Dit ijsje is altijd maar een beperkte periode verkrijgbaar, daardoor voelt de 'watermeloen op een stokje' steeds als een nieuw ijsje", vertelt Kim Hiddink.

Kim omschrijft de Watermeloen + Munt als een echt seizoensijsje. "Veel verkoopplekken wachten op het moment dat dit ijsje weer beschikbaar is. Ze vragen er vaak speciaal naar."


Bij Nice Fruitijsjes wachten ze dus elk jaar met spanning op het moment dat de biologische watermeloenen er weer zijn. "De rijping van de watermeloen moet precies goed zijn. Ook voor de smaak is het erg belangrijk dat we op het juiste moment met de Spaanse bio-watermeloenen aan de slag gaan. Als we na het proeven concluderen dat hij over een week nog lekkerder zal zijn, wachten we bewust nog even wat langer."

Voor meer informatie:

Kim Hiddink
Nice Fruitijsjes
Weesperzijde 80G
1091 EJ Amsterdam
020 6708479
Kim@nicefruitijsjes.nl
www.nicefruitijsjes.nl