Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage met marktkramen, demo's en veldpresentaties

Biologische Velddag 2017 maakt dorstig naar meer

Tholen – Net als in voorgaande jaren vormde proefboerderij De Broekemahoeve in Lelystad het decor voor de Biologische Velddag. Onder een strakblauwe lucht konden bezoekers velddemonstraties en -presentaties bijwonen, waarbij de meest moderne landbouwmachines hun kunsten vertoonden. Een veertigtal bedrijven was bereid de laatste innovaties en ontwikkelingen met het publiek te delen. Al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagde dag. "Deze editie heeft mijn verwachtingen overtroffen", vertelt Geertje Schlaman opgewekt.Klik hier voor de fotoreportage van de Biologische Velddag 2017.

Van kopzorgen was dit jaar geen sprake. Waar het vorig jaar even onzeker was of de Biologische Velddag vanwege het oprukkende noodweer door kon gaan, was er tijdens deze editie geen vuiltje aan de lucht. De gunstige weersomstandigheden vormden geen belemmering voor de machinedemonstraties op de demovelden, die op de nodige belangstelling konden rekenen. Seeing is believing was een veelgehoord credo onder het publiek.

De drankjes waren bijna niet aan te slepen in deze hitte: geen overbodige luxe onder de zinderende zon. Liefhebbers wachtte na afloop van het programma nog een Bourgondische warme maaltijd.

Voor meer informatie: www.biologischevelddag.nl