Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vrijdag 30 juni informatieavond Kraaybeekerhof Academie

In september starten twee van de vier opleidingen van de Kraaybeekerhof Academie: de driejarige deeltijdopleiding Natuurvoedingskundige (NVK), en het praktijkjaar De Wereld van Kruiden. Vrijdag 30 juni is er een informatieavond over deze twee opleidingen, én de twee opleidingen die begin 2018 weer van start zullen gaan: Barstensvol Leven en Natuur in Begeleiding. De informatieavond start om 19:30 uur. Alle vier de studieleiders zijn aanwezig. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar academie@kraaybeekerhof.nl.



Het eerste jaar van de NVK is ook apart te volgen, en uitermate geschikt voor winkelmedewerkers die hun klanten professioneel willen adviseren over Natuurvoeding. De Wereld van Kruiden biedt een verdieping en beleving van de kruidenwereld. Deze opleiding heeft op Landgoed Kraaybeekerhof een eigen kruidentuin zodat theorie en praktijk eenvoudig hand-in-hand gaan. Het praktijkjaar Kruiden is geschikt voor mensen die beroepsmatig met kruiden te maken hebben, zoals winkeliers die fytotherapeutische producten verkopen. Barstensvol Leven is een inspiratiejaar over vitale voeding waarbij de bio-dynamische landbouw centraal staat. Doelgroep van deze opleiding is breed, en voor iedereen die wil leren het levende aspect van voeding te verzorgen: koks, winkeliers, boeren/tuinders en beleidsmakers. Natuur in begeleiding tenslotte leidt op tot tuintherapeut en is erkend door de beroepsvereniging Groene Zorg.



Ook aanstaande zaterdag tijdens 'Lekker naar de Bioboer' zijn op Landgoed Kraaybeekerhof medewerkers en studenten van de Kraaybeekerhof Academie aanwezig om informatie te geven over het opleidingsaanbod.

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: